CARTOONS LATEN MAKEN


Cartoons laten maken
voor website of krant

Een cartoon is een illustratie die een nieuwsfeit of actuele (politieke) gebeurtenis op een kritische, scherpe wijze in beeld brengt, vaak met een humoristische twist. Een cartoon is bovendien het ideale middel om zwaar beladen onderwerp of delicate kwestie op een ludieke manier te belichten. De waardering voor een cartoon straalt af op de website, blog, krant of tijdschrift, wij zijn ons daar van bewust  en door onze jarenlange ervaring weten wij met spraakmakende cartoons de kijer aan het denken te zetten of toveren wij een glimlach op het gezicht met absurde of droge humor.

 

Cartoons laten maken
Humor op locatie

Cartoons laten maken op locatie, bijvoorbeeld tijdens een congres, seminar, symposium of open dag? Wij komen graag bij je langs om visuele ondersteuning te bieden.  Zo geven wij bijvoorbeeld extra kracht mee aan een presentatie door het gesproken woord om te zetten in pakkende en doeltreffende cartoons.  De cartoons worden digitaal live getekend en kun je tijdens de beurs of presentatie direct tonen aan jouw publiek of collega's.. Ook kunnen wij op locatie komen om inspiratie op te doen en worden cartoons naderhand digitaal geleverd om in te zetten voor promotionele of zakelijke doeleinden.

 

Cartoons laten maken
Jouw bedrijf als cartoon

Wil je actuele thema’s binnen je organisatie op een prikkelende en unieke manier onder de aandacht brengen? Dan is een cartoon een uitstekend middel.  Denk bijvoorbeeld aan een reeks cartoons die de missie en visie van je bedrijf helder en met een dosis humor uitbeelden. Of cartoons die werknemers binnen jouw bedrijf op een grappige manier wijzen op hun werkprotocollen of veiligheidsnormen. Wij maken unieke en pakkende cartoons op maat voor al uw interne communicatie uitingen.

CARTOONS LATEN MAKEN?

Op zoek naar de meest gedetailleerde en unieke cartoons?  Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden.

Meer informatie

 

Een cartoon laten maken: de mogelijkheden

We kijken niet graag naar anderen en volgen onze eigen koers bij het maken van onze cartoons, en onderscheiden ons door ons oog voor detail. Alle cartoons worden door ons op maat gemaakt, perfect afgestemd op je boodschap én je doelgroep. Heb je zelf al een idee van hoe je cartoon er uit moet komen te zien? Vertel het ons en wij gaan meteen voor je aan de slag. Maar ook als je er nog niet helemaal zeker van bent dan denken wij graag met je mee om tot de perfecte cartoon te komen. .

Ik wil cartoons laten maken

Bij het laten maken van een cartoon komen verschillende aspecten kijken waardoor het onmogelijk is om een vaste prijs op te geven. Heb je al een duidelijk beeld van wat je wil visualiseren of wil je ons mee laten denken over je cartoon? Op zoek naar de meest gedetailleerde en unieke cartoons? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

CARTOONS LATEN MAKEN?

Op zoek naar de meest gedetailleerde en unieke cartoons?  Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden.

Meer informatie